torstai 9. kesäkuuta 2016

Uusi yhteistyö sekä blogin ensimmäinen ARVONTA!


Jaa niin kuinka, että arvonta? No tietty! Pitäähän minun uudesta yhteistyökuviosta saada iloa muillekkin, joten pykätäämpä pystyyn minun ensimmäinen blogi-arvonta!

Tästä kuviosta sekä Masajo-yrityksen tuotteista olen tosi innoissani, vihdoinkin lisää täysin luonnonmukaisia lisäravinteita. Magnesiumin ja Omega-rasvahappojen lähteinä meillä on käytössä hamppu-siemen, ja nyt myös käytössämme siis täysin luonnonmukainen elektrolyytti. Tietysti elektrolyytin voi valmistaa itsekin esimerkiksi merisuolan ja melassisiirapin oikealla sekoitussuhteella, mutta on kätevämpää kun elektrolyytti on valmiiksi sekoitettuna jauheena jolloin sen mukaan ottaminen esimerkiksi kisoihin on helppoa.


Tämä Green Stallion (miksi ei ole meille sopivasti Red Stallion, hehe) elektrolyytti sisältääkin tärkeimpien aminohappojen lisäksi mm. kivennäisaineita 2700mg/100g, kalsiumia 180mg/100g, natriumia 9,6g/100g ja fosforia 23,3mg/100g. Lisäksi se sisältää B1 ja B2 vitamiinit.

iltaruoka odottamassa turvottamista (elektrolyytti, kalkkilisä, kivennäinen sekä selected-täysrehu)

Patselle ainakin tämä on maistunut hyvin, se on saanut annoksensa joko iltaruuan mukana tai ihan vain veteen sekoitettuna heti treenin jälkeen. Tuntuu ettei aina pelkkä vesi maistuisi kun sitä tarjoaa, eikä melassi-siirappia yksinäänkään viitsisi aina juottaa, niin on vain etu että kyseinen elektrolyytti ainakin meillä edisti juomista, ensimmäisellä tarjoilulla hurahti heti pari ämpärillistä!

Jotenka siis, arvotaampa nyt siis yksi tuotepaketti jollekkin onnekkaalle! Paketti sisältää siis hevoselle elektrolyytin, sekä ratsastajalle oman palautus-/energiajuoma tuotteen, sekä jaksamisleivän!
"Jaksamisjuoma soveltuu nautittavaksi ennen fyysistä suoritusta, sen aikana ja sen jälkeen. Normaali urheilussa juoma on hyvä juoda n. puolituntia ennen suoritusta. Itse suorituksen aikana suosittelemme tuplaamaan veden määrän. Palautumisessa tehon huomaa jo 5-10 minuutissa. "


"Ohutleipä idätetystä täyssoijasta ja speltviljasta
Vaihtoehtoja ovat: Perinteinen, Chia-siemen Omega 3, Sipuli, Intiaanisokeri Keksi ja Gluteeniton"


Tarkemmat ravintotiedot ja muut kattavat infot löytyy yrityksen nettisivuilta TÄÄLTÄ!

Osallistuaksesi arvontaan, jätä kommenttikenttään nimesi ja sähköpostiosoitteesi, ja jos sinulla on blogi, jaathan arvontaa eteenpäin blogissasi, niin ei jäisi ensimmäisksi ja viimeiseksi tämä ;)

osallistumisaikaa on viikon verran eli 16.6 klo 23.59 asti ! 

14 kommenttia:

 1. Onpa mielenkiintoisia tuotteita ja ihan uusia omalle kohdalle! Toi elektrolyytti kuulostaa mielenkiintoiselta, etenkin kun Antti ei oikein noista teollisen valmistamista ole välittänyt:)

  VastaaPoista
 2. Enpä ole minäkään noista kuullut, jaksamisleipä, hyvä nimi :D
  Osallistun: Eva / eva.ruhanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Mukaan arvontaan, kiva olisi päästä testaamaan noita tuotteita :)
  henn
  hennalas@student.uef.fi

  VastaaPoista
 4. Sainkin jo pienen näytteen elektrolyytistä fb-palstan kautta, mutta ihmisten tuotteetkin kiinnostaisi. :) Mukaan arvontaan, anna.mennola@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Mukana arvonnassa!
  anu.immonen76@gmail.com

  VastaaPoista
 6. En olekkaan aiemmin noistantuotteista kuullut. Mutta lupaavalta vaikuttaa. Mukana arvonnassa. ��

  Emilykq385@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Minäkin haluan arvontaan. =) mianke@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 8. Naurattaa, mulla tulossa nlogiin kans justsilleen kohtapuoliin saman elektrolyytin arvonta :D :D

  VastaaPoista
 9. Vaikuttaa ihanalle setille! :) minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Mukana arvonnassa..ihania tuotteita olis. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Määki! :)

  kirsi.oittinen@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Jenna
  remriem@ghotmail.com

  VastaaPoista