tiistai 28. kesäkuuta 2016

Iltakisat Kangasalla 22.6

Jokseenkin nyt laahaa perässä tämä meirän ploki, mutta pistetään nyt vaikka juhannuksen piikkiin ;) Juhannusviikolla siis otimme "äkkilähdön" Kangasalle keskiviikkokisoihin hyppäämään 80cm rataa, koska edellisenä sunnuntaina ei Valkeakosken kisoista saatu kenttäkvaaliksi kelpaavaa tulosta. Kangasalle meni ilmot umpeen samaisena sunnuntaina, joten lennosta tehtiin sunnuntaina plan B, koska en halunnut siirtää Patsen kesälomaa, ja loman jälkeen ei olisi ollut enään aikaa kiertää kisoja kvaaleja hakiessa jos aikoisi ehtiä treenaamaan maastoesteille ennen ensimmäisiä kenttäkisoja - jos kaikki näyttäisi silloin olevan kohdillaan että oltaisiin starttikuntoisia, eli treeneissä ei tulisi mitää isompia ongelmia radan tehtävien kanssa.


Oli kivaa vaihtelua olla kisoissa vasta illasta, toki kun töiden jälkeen sinne suuntasin niin myöhäänhän siinä sitten meni. Kotoa lähdettiin kuuden aikaan ja kotona olin joskus ennen kymppiä, siitä kamojen purku ja iltatalli, niin montaa tuntia ei ehtinyt nukkua ennen seuraavan aamun aikaista työvuoroa. No vanhana ehtii sitten nukkua!

Oltiin kisoissa Patsen kanssa kaksistaan, vaikkakin paikanpäällä meitä odotti ystäväpariskunta ketkä pitivät seuraa ja sain lahjottua videoimaan radan, suuri kiitos murusille tästä! :) Kerrankin meillä oli paljon aikaa, eikä verkkakaan jäänyt ollenkaan kesken. Kun tultiin kisapaikalle sain tovin siinä seurata tunnelmaa ja hoitaa kanslian, melko pian siitä radan kävelyyn, jonka jälkeen purkamaan Patse kopista kuka odotteli trailerissa pressu ja etuluukku auki niin ei tullut kuumakaan. Verryttelyssä ori oli tosi levollinen, tämä tuli nyt hyvään väliin että oltiin juuri muutama päivä ennen oltu Valkeakosken kisoissa, kun se on nyt kisoissa ollut liiankin menossa ja vähän jännittynyt hyvällä tavalla, jos niin voi sanoa. Pientä takkuilua oli oikean laukan kanssa mutta siitä voin syyttää omaa kipeytynytta vasenta lonkkaa, sitä korjaillaan taas ensi viikolla, kun loma-ori saa myös hammashuoltoa, eli huoltoviikko taas meillä edessä.

Radalla ei sen kummoisempia, sarjan ykköselle tultiin juureen mutta puhtaasti ylös, ja neloselle mulla jäi käsijarru kiinni ja kuski otti puomin mukaan. Muuten olin tosi tyytyväinen rataan, ja tällä 4vp suorituksella saatiin siis toinen kvaalitulokseksi kelpaava tulos mukaan, jes!

Videosta rata alla :) Nyt Patse on ollut juhannuksesta lomalla ja lomailee vielä viikon-kaksi niin että liikkuu kevyesti vain kärrytellen satunnaisesti, ettei ihan seisomaankaan jäädä ettei takapolvet pääsisi heikentymään kun ne on nyt olleet niin hyvät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti