tiistai 21. kesäkuuta 2016

1-tason estekilpailut Valkeakoskella 19.6

80cm 8vp

Kuva: Miina Pulkkinen

Sunnuntaina 19.6 jatkettiin kisakautta estekisojen parissa, lähdettiin metsästämään toista kenttäkvaaliksi kelpaavaa tulosta 80cm luokasta. Tällä kertaa sitä ei tullut, mutta muuten reissu oli oikein onnistunut.

Koko viikonlopun oli satanut melko rajusti, ja siitä kuulikin melkein joka tuutista liittyen aiheisiin Tampereen GP kisat ja Niihaman ulkokenttä. En ehtinyt kisoja Niihamaan katsomaan mutta voi että sitä marmatuksen määrää :D Valkeakoskella oli kyllä tosi märkää myös, mutta pohja oli muutoin hyvä ja pitävä. Kentällä näytti olevan jotakin kumirouhe-seosta, varmasti se antoi hyvän pidon. Verryttely oli kuivassa maneesissa että vasta radalle päästiin sitten kuraleikkien äärelle.

Patse tuntui verkassa tosi kivalta, pari ekaa hyppyä oli alkukankeita ja ponnistupaikkaa joutui hieman hakemaan mutta siitä se sitten taas rutinoitui. Verkassa se ei kolistellut tai tiputtanut mitään, kun tehtiin verkkahypyt heti ratakorkeudessa. Viimeksi mäkkylässä kun oli pienemmät verkkaesteet alkuun niin silloin hieman kolisteltiin. 

Kuva: Miina Pulkkinen
Kuva: Miina Pulkkinen

Verkka jäi (taas....... miten, nyt mä olin oikeasti ajoissa verkkaamassa?? :D ) hitusen kesken kun pyydettiin jo radalle valmistautumaan, mutta ehdin sitten siinä edellisen suorituksen aikana vielä tekemään pari siirtymistä ja näyttämään pari estettä Patselle. Hieman märkä pohja sitä hidastutti alkuun, ehkä ei heti luottanut että pohja pitää vedestä huolimatta? Ykköselle hieman laakea hyppy,  kakkoselle ihan ok. Kolmosena punainen portti mihin ponnistettiin tosi kaukaa ja otettiin sieltä puomi mukaan ihan kunnolla, mistä rytmi sekaisin laukasta raville ja kielto suhteutellu neloselle. Kielto tuli kyllä aika puskista, vaikka ehdin jo todeta että nyt on rytmi ja reitti hukassa, mutta koitin onneani että ehkä se siitä yli menee, mutta ei. Patsehan ei ole kieltänyt kertaakaan ensimmäisten hyppykertojen jälkeen. Otin tilanteen haltuun ja mietin että keskeytänkö (koska kvaalitulosta ei saatu) mutta enhän mä nuorella voi lopettaa kun tulee moka. Joten otin uuden lähestymisen ja jatkoin radan loppuun. Loppurata olikin tosi hyvä ja virheetön. 

Kuva: Miina Pulkkinen
Kuva: Miina Pulkkinen
Kuva: Miina Pulkkinen

Selkeästi Patse siis otti ihan hyvällä tavalla opikseen sen kolmosen tiputuksen, taikka sitten se vaan mokan jälkeen muisti että ainiin, vähän keskittymistä peliin. Vai kuskiko sen muisti..? Kaikkineen kuitenkin tosi tyytyväisin mielin kiitin oria ja siirryin maneesiin loppuverkkaamaan. Aika ripeäasti sitten takaisin trailerille purkamaan tooosi kuraiset kamat pois ja kylmäyssuojat jalkaan kuljetuksen ajaksi kotiin, koska traileri piti olla seuraavaksi jo kuskaamassa ystävän tammaa oriasemalle. Väärän rotuiselle orille vaan.. ;) 


Tästä tehtiin sitten lennosta plan B ja ilmottauduin vielä sunnuntai-iltana KaRan keskiviikko ilta-kisoihin 80cm luokkaan, jotta Patse pääsisi sitten suunnitelman mukaisesti lomalleen juhannuksesta alkaen.

On tuo vaan niin huippis lapsiheppa <3 
Kuva: Essi Ahonen
2 kommenttia:

  1. Hieno hevonen :) Mikä koko noi teidän micklem suitset ovat?

    VastaaPoista