perjantai 27. toukokuuta 2016

sneakpeak!

Selittelynmakua vai tekosyitä, tässä paljastus viime aikojen lisääntyneisiin kiireisiin muiden ratsastettavien yms lisäksi:


Tällaisen haasteen sain toteutettavaksi tuossa keväämmällä ja nyt olisi pienen juttusarjan ensimmäinen osa painettu ja julkistettu. Melkoinen urakka se loppujenlopuksi olikin, vaikka mieluinen sellainen. Mutta oli siinä iso ero, kun tätä blogia kirjoittaa jokseenkin vasemmalla kädellä niinsanotusti, ettei sitä juurikaan mieti tai suunnittelee, kunhan kirjoittaa sen mitä mieleen sattuu siinä hetkessä tulemaan, kun joku kirjoitusinspis iskee. Nyt piti kuitenkin miettiä niin paljon enemmän ja tarkemmin, mitä, miten, kuinka, ja miten jakaa niin että koko juttu on helppo jakaa kahteen osaan. Jatko-osa tälle julkaistaan siis syksyllä. Toki kirjoitusmateriaaliakin on silloin enemmän taas, kun kauden päätavoite on toivottavasti saavutettu kasvattajakilpailuissa.

En tiedä tuleeko tuo meidän artikkeli luettavaksi netti-lehteen, voisinhan minä ehkä sen tännekin julkaista luettavaksi mikäli joku sitä haluaa lukea.

tunnelmia eräältä kesäillalta <3 
 Kisojen jälkeen otettiin taas rennosti, palauttelu-liikunnan jälkeen vietettiin pari vapaata sekä käytiin kaveriheppojen kanssa käyntimaastossa kiipeilemässä mäkiä ilman satuoloita. Kesätekemistä parhaimmillaan! Eilen torstaina oltiin pitkästä aikaa kouluvalmennuksessa toisen 6-vuotiaan suokin kanssa. Treenattiin suoruutta, suoria linjoja, suorilla linjoilla asettamista ilman että lapa karkaa tai hevonen poikittaa/taittuu vain niskasta. Taas piti muistaa että vähempi on enemmän, ja todettiimpa jälleen miten hirmu herkkä Patse on mun istunnalle, jalkojen tasapainolle/lantion asennolle. Ihan huippua treenata näin tarkan kaverin kanssa!

Sain käsiini vielä pari kuvaa viime viikon estekisoista, kiitos kuvaajalle, Veera Schutt!
2 kommenttia:

  1. Nostan käden ylös, tahtoo lukea jutun! :)

    t. Reija

    VastaaPoista
  2. Ilman muuta julkaiset artikkelin myös täällä, jos vain lupa sulla sellaiseen on! Julkkisvelipojan tekemiset kiinnostaa aina!!! :D Niin ja onnea hienosti menneistä kisoista, niin hyvältä, tarmokkaalta ja tehokkaalta näytitte ratavideolla :)

    VastaaPoista