tiistai 26. huhtikuuta 2016

Kisakauden suunnitelua

Melkosta menemistä ja tekemistä ollut taas tässä reilu viikko että apua! Päällimmäisenä mielessä hyvin suunniteltu kisakalenteri alkavalle kaudelle, istuttiin valmentajani kanssa alas ruuan äärelle ja pohdittiin milloin olisi järkevää tehdä mitäkin, ja milloin olisi hevosen ihan täysloma. Kangasalan kenttäkisat jää harmillisesti meidän osalta tältä vuodelta, koska ovat liian lähellä syyskuun kasvattajakisaa. Näinpä siis tavoitteena on ottaa ensimmäinen kenttästartti Hattulassa heinäkuussa mikäli kunto on silloin tarvittava.

Mitäs muuta sinne suunniteltiin, kesäkuun kummajaiset, ypäjän kisaviikko elokuussa, syyskuussa kasvattajakisa. Ensi viikolla olisi ensimmäiset oikeat koulukisat joista ei juurikaan oteta paineita vaan mennään hakemaan kokemusta. Toukokuun lopulla olisi yhdet yhdistetyt koulu- ja estekisat harkinnassa. Tässähän sitä alkaa jo olemaan sitten..

Toissa sunnuntaina Tytteli hyppäsi Patsen kotitreeneissä ja kaikki meni kyllä odotetusti, eli hyvin, ja minäkin opin taas paljon kun näin ensimmäisen kerran hevosen hyppäämässä jonkun muun kanssa! Hevonen sai kehuja yritteliäisyydestä ja nopeasta oppimisesta.

Niin ja olen mä jotain ehtinyt taas kotiinkin askarrella, enään puuttuu vaan se maastorata!!

tukki on kiinnitetty lavaan jotta sitä on avantilla helppo siirrellä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti