keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Tahdon! Kavioliitto tunnelmia!

Tänään se päivä viimein koitti ja nyt se on virallista. Patse on nyt mun oma hevoseni eikä mun enään tarvitse huolehtia yhteisen tulevaisuuden toteutumisesta! <3

Niin vain Seran kuoleman jälkeen ensin ajattelin että ikinä ei enään omaa tule. Tai jos tulee niin ainakin se on suurempi (Seran säkä 160cm) ja valmis väh VaB tason koulutykki.. No nyt minulla on pieni, alle 160cm kokoinen 6-vuotias suomenhevos ori, ja olen onnellisempi ja tyytyväisempi päätöksestä kuin olisin viime kesänä osannut edes kuvitella!

Kuva elokuulta 2015, ensimmäisiä kertoja Patsen kanssa, ilme kertoo kaiken.. Kuvannut Miina Pulkkinen

10 kommenttia:

  1. Oijoi, niin se elämä yllättää! Onnea hevosenomistajalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, näin se menee :) tietysti tämä kaikki nyt kun on virallista niin ilon tunteiden mukana tuo mukanaan myös taas suuremman ikävän edesmennyttä koulutammaani, siellä se nyt katselee ja pitää huolen että sen kanssa opetellut asiat toteutuu myös Patongin kanssa :)

      Poista
  2. Onneksi olkoon! Saman tyyppisiä kuvioita ollut täällä mietteissä! Ihanaa kun löysit tuollaiset mahtavan hevosen!

    VastaaPoista
  3. Onnea hienon hevosen hankkimisesta! Itseltäni löytyy Patongin 5v pikkuveli Kroisantti, joten pullapoikalinjalla ollaan täälläkin ;) Minä, vannoutunut lv-ihminen, ja sydämeni on täysin mennyttä tälle suomipojalle. Kiva seurata isoveljen ratsun uraa samaan aikaan kun pikkuveli ottaa hapuilevia askeliaan raviurheilun maailmassa. Tsemppiä ja hyvää jatkoa teille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, ompas maailma pieni! Mä olen joskus kyllä lukenut muistaakseni sun blogia mutta luettavat hukkui aikaisemman oman blogini mukana lukulistalta. Tarviipa mennä lukemaan josko velipojasta olisi tekstejä! :) mä olen yhden kuvan nähnyt Kroisantista ja on kyllä tosi samannököisiä! Kiitos ja tsemppiä ravipuolelle, ei näiden kanssa voi mennä huonostikaan ;)

      Poista
  4. Onneksi olkoon! Ylläpitohevonen on kiva juttu, mutta kyllä oma on oma.
    Ps. Muutenkin tämä on kiva blogi, luen säännöllisen epäsäännöllisesti.

    VastaaPoista
  5. Onnea uudesta omasta hevosystävästä ja kaikkea hyvää tuleviin heppaseikkailuihin

    t. Reija

    VastaaPoista