tiistai 16. helmikuuta 2016

Kankisuitset ensikokeilussa

Jos viimeksi kirjoitin siitä että vähemmän on enemmän, siis varustuksissa, niin menimpä eilen ylivarustamaan pikkuorin ja tutustuimme kankisuitsiin. Ajattelin että on hyvä väli katsoa miten se niihin suhtautuu, kun muutenkin päivän ohjelmassa oli vain kevyttä palautteluhölkkää toissapäiväisen maastoilun jälkeen.

Sain ystävältä lainaan kankisuitset kokeilua varten, kun olin ehtinyt omani myydä Seran kuoleman jälkeen. Eipä se Patse niistä oikein mitään sanonut, ensin tallissa soviteltiin ja säädettiiin niin että kaikki istuu päähän niinkuin pitää. Kaveri lähti vielä halliin mukaan katsomaan että kaikki sujuu hyvin. Ensin käveltiin vain pitkinohjin ja Patse mutusteli kuolaimia suussaan, sitten otettiin vähän hölkkää. Patse se vain rentona liikkui niinkuin ihan ennenkin. Lopuksi kävelytin vielä hyvät loppukäynnit, eipä meillä ollut tarvetta sen enempää niitä testailla. On vain hyvä tietää miten se suhtautuu niihin, ja näinhän hevosen pitäisikin suhtautua!

Kankiahan me ei tulla tarvitsemaan kyllä en tiedä milloin, Patse varmasti toimii heA asti ihan vain nivelellä, mutta jos suunnittelee joskus tulevaisuudessa joitakin mestaruuksia, niin saattaapi olla kankisuitsitus pakollinen jo heA tasolla.

No jokatapauksessa, tyytyväinen saa edelleen olla kun hevonen on noin hyvällä asenteella aina uusiin juttuihin, vaikka tiesinkin ettei se kankia tarvitse tai se mitenkään sen ratsastettavuutta paranna!

Pitkästä aikaa vähän videokuvaa meidän kokeilusta, ja pätkä Patsen hellyydenosoituksista <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti