sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Uusi vuosi, uudet kujeet? Kyllä kiitos!

Tällä kertaa tämä todellakin näyttäisi pitävän paikkaansa, kliseisestä tunnettavuudestaan huolimatta tuo lause kuulostaa ihan mukavalta. Vuosi 2015 kaikkineen ei ollut kovin antoisa, vaikka hyviäkin hetkiä vuoteen mahtui.

Miten me sitten vaihdettiin vuosi 2015 vuoteen 2016? Vuoden 2015 viimeinen treeni oli estevalmennus Tyttelin valmennuksessa, ja vuoden 2016 ensimmäisenä päivänä ostin elämäni ensimmäisen estesatulan (!!) ja myin pois maailman ihanimman koulusatulani.. Kaikkea ei aina voi saada, köyhän ei kannata ostaa halpaa jne, eli siksi nyt näin. Estesatula palvelee käyttötarkoitukseltaan nyt paremmin, kun sillä voin harrastaa kaikkea. Patse on kuitenkin niin mukavaliikkeinen että sen kanssa voin mennä myös kouluvalmennukset estepenkillä, Seran kanssa tämä ei ihan olisi onnistunut.. :) Mutta koulupenkillä, etenkin sillä minun isotukisella ei juuri hypellä, kokeiltu on..

No estesatulan lisäksi edessä on yksi iso muutos elämässä vielä ihan lähiaikoina. Me päästään koirien kanssa asumaan maalle, ja tallimatka lyhenee entisestään aikalailla minimiin!

tässä uusi penkkimme, FB Elan :) 

Ja pikkupätkä vuoden hyppyvalkusta, valkku oli kiva ja helppo. Nyt kun viime kerrat Siltakorven valmennuksissa ollaan edetty joka kerta hieman, otettu jotain uutta tehtävää eteen, niin nyt vain tehtiin helppoja tehtäviä pienillä korkeuksilla, eikä tuotu mitään uutta. Hyvä näin! Muutenkin pidin Tyttelin valmennustyylistä paljon. Ainoa pieni moka oli jättää ponille kuolaimeksi se suora kumikuolain, välillä oli niin hirwwweeen kiwaa että mua meinattiin viedä kuin litran mittaa :D Positiivinen energia on hyvä, ja että hevonen imee esteelle, mutta jos lähdetään liikaa katseen mukana lapa edellä oikomaan niin ei hyvä! haha, ihana Patse kun hän jo selkeesti tietää minua paremmin! ;) Kyllä me hyvin selvittiin silti kun korjattiin omaa katsetta ja ennakoimalla hevosen reaktiota, eihän sitä pelkällä kuolaimella ratsasteta, mutta silti ehkäpä se perus kolmipala on jatkossa hyppyhommiin vähän nopeampi antamaan apuja..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti