keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Joulun kiireitä, rokotuslomaa ja muita tekosyitä!


Niin siihen etten ole tänne kuulumisiamme päivitellyt! Näemmä olen viimeksi kirjoittanut viime viikon maanantaina. Viime viikon alussa siis vain maastoilimme, ja keskiviikkona Patse raspattiin sekä rokotettiin, ja viikonloppuna meillä oli tallin pikkujoulut, joten otettiin molemmat enemmän tai vähemmän vapaata treeneistä.

 Patse sai olla ke-su välin ihan vapaalla, maanantaian ohjasajoa ja irtojuoksutusta, ja eilen tiistaina meillä oli taas irtohypytyspäivä lapsihevosille. Lapset suoriutui tosi hyvin, ja alkaa olemaan kiva rutiini tähänkin treenimuotoon kun tehdään sitä sen 1-2 krt kuussa. Yksi hyppy muistettiin ottaa videolle. Tässä hypyssä okseri 115cm kokoinen eikä sitä sen enempää korotettukaan. Yksi kielto mahtui sekaan kun rytmi hukkui, muuten mentiin ihan kolistelematta!


Tänään keskiviikkona sitten ratsastelin kevyesti sen sileällä ja tunnustelin olisiko raspauksen jälkeen jotain erilailla, mutta eipä ollut. Eipä se kyllä ollutkaan niin oireillut että suussa jotain vaivaa olisikaan. Kohtalaisesti oli pieniä piikkejä mutta ei sen kummempaa, uusi tsekkaus sitten 6-9kk sisällä.

Ainiin ja sunnuntaina meidän hovi-kuvaaja ihana Hanna kävi kuvaamassa meidän jengiä, laitampa muutaman kuvan tännekin vielä esille, kun niin upeita kuvia taas saatiin <3
Kaikki kuvat siis © Hanna Heinonen
Puss <3


Hyvää joulua kaikki tutut ja tuntemattomat <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti