tiistai 1. joulukuuta 2015

Irtohypytystä Patsen tahtiin

Pienellä viiveellä nopeaa väliraporttia ettei unohdu kokonaan. On taas olevinaan niin kiire ettei ehdi kirjoittaa ajatuksella..

Viime  viikonloppuna lauantaina Patse pääsi vähän jumppaamaan irtona pienille esteille, kun järjestettiin tallilla irtohypytys-päivä, oli kyllä tosi kivaa. Patse tiesi kyllä jutun juonen heti eikä sitä tarvinnut kyllä neuvoa, hän tiesi itse mennä kujaan, vähän sai välillä äänellä jarrutella. Oli tosi menossa ja selvästi silläkin oli hauskaa. Montaa hyppykertaa ei otettu, mutta jokaisella kertaa se imi esteille tosi hyvin! Kerran tuli yksi puomi alas, muuten kaikki meni tosi hienosti! Okseri oli korkeimmillaan 90cm, kaikkineen hyppykertoja oli 5-6. Illalla kävin vielä kävelyttämässä Patsen samalla kun pesin sen, virtaa olisi silloin riittänyt vielä vaikka mihin, ihana kun toinen on aina niin innoissaan lähdössä hommiin.

Sunnuntaina sitten maastoiltiin kevyesti kävellen ja vähän hölkäten, ja eilen maanantaina sekä tänään tiistaina vietellään ihan vapaata taas. Huomenna keskiviikkona käydään aamulla maastossa ja torstaina hypätään jälleen Siltakorven valmennuksessa, kivaa! Tällainen 2 viikon, kolmen kerran hyppy-kuuri kun Sanna meillä käy nyt kahdesti lyhyen ajan sisään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti