torstai 5. marraskuuta 2015

Viimeiseen karvaan!

No ei nyt ehkä sentään viimeiseen, mutta kohta loppuu tämä hikoilun jälkeinen suihkuttelu ja kuivattelu, päätin että viikonloppuna Patse pääsee osittain karvoistaan, ja saa tämä Chaser-mallisen klippauksen, vähän kaulaa ja lavat paljaaksi. Niin ettei tarvitse loimittaa sisälle mutta varmasti auttaa hikoilun kanssa koska pylly ja lavat hikoilevat vaikka muualle (satulan alle, vyön alle) ei hiki tulisi.


Eli tähän malliin suurinpiirtein. Viikonloppu ja alkuviikko ollaan otettu tosi kevyesti maastokävelyn ja liinassa hölkkäyksen merkeissä oman sairastelun vuoksi. Pari kertaa myös ollaan humputeltu kentällä ja hevosen omistajan kanssa videoita jakaessa Working Equitation-lajista innostuneena kokeilin myös ratsastamista yhdellä kädellä ja Patse tykkää siitä ihan kauheasti. Samoja juttuja mitä tein entisen tammani kanssa, ihan vain siirtymisiä ja voltteja, väistöjä jne käännöksiä. Joku siinä on että oma istunta tehostuu huomattavasti kun jättää toisen käden pois! Yritän saada tätä joku kerta videolle! :)

Sanna Siltakorven valmennukset on alustavasti sovittuna kuun lopulle mutta tarkkaa päivää ei vielä ole tiedossa, sitä ennen voisi ottaa vähän hyppykertoja alle kun saa apukäden, toisinsanoen puomiorjan avuksi ;) kyllä tämä kirjoitustahti taas vilkastuu kun itse on täysin terve!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti