maanantai 23. marraskuuta 2015

Pala menneisyyttä...

Sain Penaponi-blogin kirjoittajalta Sannalta kuvahaasteen, tosin tässä ehkä hitusen rikotaan nyt sääntöjä koska Patsehan ei ole minun oma hevonen, niin teen tämän haasteen edesmenneen tammani kuvilla, elämäni hevonen <3 Ehkä tämä on askel eteenpäin että joskus kirjoittaisin meidän tarinan auki, kun edes ajatus hevosesta ei enään saisi niin voimakkaasti kyyneliä silmiin.

Koska Patsesta ja minusta ei vielä ole niin paljoa kuvia mistä valita, eikä sen kanssa ole vielä epäonnistumistakaan tullut vastaan niin tämä haaste olisi sen osalta ollut hankala toteuttaa.

SÄÄNNÖT:
- Valitse neljä kuvaa, jotka kuvaavat parhaiten sanoja luottamus, onnistuminen, epäonnistuminen sekä todellisuus 
-Neljän kuvan jälkeen valitse yksi vapaavalintainen kuva, sekä valitse siihen kuvaan parhaiten kuvaava sana
-Haasta kuvahaasteeseen viisi blogia, joissa bloggaajalla on oma hevonen. Yksinkertaista ja helppoa!


Luottamus
Sera, kesällä 2013 pelkän narun kanssa ratsastelua
Kuva: Hanna Heinonen


Onnistuminen
Sera, Tampere Dressage Festival 2014, ensimmäinen aluetason sijoitus, HeA 1.sija 65,652%
Kuva: Hanna Heinonen


Epäonnistuminen
Tässä kohtaa olin hyvinkin epäonnistunut hevosen omistajana ja SELVÄSTI loimittanut neiti rautiaan väärin, koska Sera näppärästi riisutui siitä aivan itse...


Todellisuus
Kesäkuu 2015. Tässä kohtaa olisin voinut laittaa kuvan meidän arjesta, maastosta tai koulutreeneistä, ja kuvan missä hevosen häntä on takiaisten sotkemana yksi iso rasta. Mutta koska tämä tilanne rikkoi mun vaaleanpunaiset lasit silmiltä lopullisesti ja ainoa asia mitä sen jälkeen näin, oli meidän todellisuus... Klinikalta sain vahvistuksen pahimmalle pelolleni, mun rakkaimman persoonan elämän viimeisten viikkojen lähtölaskenta oli alkanut.. En voisi tehdä enään mitään parantaakseni Seraa tai vähentää sen kipuja, kaiken mitä tehtäviss oli, olin tehnyt. Oli aika sanoa hyvästi..Sekä vapaavalintainen kuva:
Ikävä


Haasteen eteenpäin heitän
 Iitalle
Ennille
Jillalle
ja
Miinalle

2 kommenttia:

  1. Tuo He A- voitto oli jotain niiiiiiiiiiin hienoa! <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiiiiitos muru <3 Se oli kyllä aika älyntöntä, suomalaisen ja sveitsiläisen KV-tuomareiden pisteet, sveitsiläiseltä yli 67% niin eihän sitä uskonut todeksi kaikkien takapakkien jälkeen. Ja että tämä on niitä ainoita ratoja mitä ei saatu videolle.. Tämän jälkeen kyllä uskoin hevosen laatuun ja potentiaaliin paljon enemmän, Seran aika vain loppui kesken juuri kun se vasta pääsi vauhtiin <3

      Poista