keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Vain Patongin elämää!

Pidemmittä kirjoittamatta tällä kertaa, tässä pari videota meidän touhuista! Perjantaina kun oli kouluvalmennus, jatkettiin siitä lauantaina vähän kavaletti-jumpalla.

Muutamalla eri tehtävällä jumppailtiin, eli kaarevalla kiemurauralla tehtiin ensin niin että kavalettien välissä tuli ajatus vastalaukassa, eli myötälaukassa tehtäville, ja loiva kaarre vastalaukan suuntaan, ja kakkos-kavaletilla jatkuu taas myötälaukassa myötälaukan suuntaan. Toinen versio oli vaihtaa laukat kavalettien päällä, ja sekin onnistui. Kolmantena otettiin mukaan myötä laukassa tehtävä tehtävä jossa tulee "keskiympyrä" kavalettien väliin. Kaikki tehtiin molempiin suuntiin välikäyntien kera, kivaa ja helppoa!Sunnuntaina käytiin 2h käyntimaastossa mitä mahtavimmassa syyskelissä kaverin 5-vuotiaan suokkiruunan seurassa, viis-vee suomipoikien iltapäiväkävely :D

Eilen maanantaina Patonki sai ihan täysvapaan taas, olihan takana pari kenttä-päivää putkeen ja käyntimaaston jälkeen oli hyvä jäädä ihan vapaalle. Tänään sitten sai olla melko vapaalla, tehtiin vähän maastakäsin juttuja, lähinnä vain tutustumassa erilaisiin "pelottaviin" juttuihin kuten vesimattoon ja muovipussi-huiskaan, pari min liinassa hölkkää ja sitten sai hölkötellä irtona vapaana, ottipa mies itsenäisesti pari loikkaakin! On tuo vaan symppis. Mikä ero kun elokuussa ensimmäisillä tutustumiskäynneillä se ujosteli mua niin etten meinannut saada välillä riimuakaan pukea päällä kun vasta jonkusen ajan silittelyn ja rapsuttelun jälkeen. Haluan että luottamussuhde on paras mahdollinen ja siksi tällaiselle hassuttelulle on varattava paljon aikaa ratsastuksen ohessa! <3

2 kommenttia:

 1. Kiva kun sulla on uusi hevonen ja kirjoittelet kuulumisia! Todella nätti hevonen ja kivasti liikkuu, upea laukkakin sillä on! Liittyisin lukijaksi, mutta tässä ei ole sellaista kohtaa?
  Hyvää syksynjatkoa ja mukavia ratsastuksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa! Laitoin blogin pystyyn myös hevosen omistajaa varten mutta myös oman palautuneen kirjoitusinnon myötä. Seran kuolemasta on vielä niin lyhyt aika että se on liian kipeä aihe kirjoittaa joten siksi en jatkanut enään vanhan blogin alle :) pitääpä katsoa mistä saan sen lukija painikkeen!

   Poista