tiistai 13. lokakuuta 2015

Show-näyttelyissä!


 Postauksen kaikki kuvat: Miina Pulkkinen, kuvasivut täällä

Sunnuntaina 11.10 osallistuimme harjoituksen vuoksi Show-näyttelyyn kylmäveristen luokkaan. Tämä oli hyvä tilaisuus taas nuorelle hevoselle "kilpailutilanteesta", ja tapahtuma olikin niin hyvin järjestetty ja mainostettu että tunnelma todellakin oli ihan oikean tapahtuman veroinen. Paikalla oli paljon ihmisiä, autoja ja vieraita hevosia, mutta silti tunnelma oli mukavan rauhallinen. Kelikin oli mitä parhain.


Luokassamme Kylmäveriset-oli kolme muuta Suomenhevosta, kaikki rotunsa hienoja edustajia joten skaba oli tiukka. Pikkuori kuitenkin otti 1-palkinnon ja täten osallistuimme myös Best in Show-luokkaan.

Ensimmäisen luokan arvostelupaperissa oli mukavat kommentit:

Tyyppi ja rakenne:

Aavistuksen takaa ahdas. Voimakas takapää. Sievä pää. Hyvä orileima, hyvännäköinen. 


Liikkeet:

Siisti käynti, voimakas takapää. Tasapainoinen, hyvä ravi.
Käynti: 7,5
Ravi: 8
Yleisolemus:

Seisomista kannattaa harjoitella, esittäminen parani loppua kohden. Kaunis hevonen! Päivä meni kaikkineen tosi nappiin, mitä nyt tuomareiden edessä tosiaan tuo seisominen oli alkuun vähän tylsää herran mielestä. Ei riekkunut tai mitään, mutta vähän tepsutteli. Nopeasti kuitenkin malttoi jäädä jaloilleen ja sitten seisoikin nätisti pitkiäkin aikoja. Olin niin ylpeä tästä pikkumiehestä, vaikka oli paljon vieraita hevosia ympärillä niin se oli koko ajan vain utelias ja iloinen, eikä stressannut tai hätääntynyt. Ihana ori <3 BIS-kehässä sitten jäätiin palkinnoitta, mutta se ei meitä lannistanut. Luokkavoitto oli jo plussaa, tärkeintä oli valtavan hyvä kokemus nuorelle!

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti